return SEZNAM STRANI
Storks, d. o. o. Ilirska 15, 1000 Ljubljana - Slovenia Phone +386 1 4305123
Pohištvo za odprte in zaprte terase. Zastopstvo vodilnih evropskih podjetij.
Svetovni trendi in vrhunsko oblikovanje.
e-mail info @storks.si
Storks

iconPodjetje Storks d.o.o že vrsto let uspešno deluje na področju opremljanja teras hotelov, restavracij in gostinskih lokalov. Zadovoljstvo naših kupcev, veliko povpraševanja in uspešno izvedenih projektov nas je prepričalo, da lahko naše visoko kakovostne izdelke ponudimo tudi vam, lastnikom stanovanj, stanovanjskih hiš, vikendov in apartmajev, ki si želite na svoji terasi kvalitetno vrtno pohištvo priznanih svetovnih proizvajalcev in trpežne talne obloge, ki ne potrebujejo vzdrževanja.

iconPoleg strokovnega svetovanja vam nudimo tudi možnost 3D izrisa terase in umestitve izbranih artiklov v prostor. Opravimo vam lahko izmero in vam nudili pomoč pri izbiri opreme, na koncu pa bomo skupaj z vami sestavili ponudbo, ki bo najbolj ustrezala vašim željam.

iconEkipa naših izkušenih strokovnjakov bo poskrbela, da bo delo opravljeno pravočasno in brez zapletov. Naša ponudba zajema vse, kar je potrebno za udobno in prijetno teraso, ki bo urejena na podlagi svetovnih oblikovnih smernic.

iconUreditev terase se začne s skrbno izbrano talno oblogo. Izbirate lahko med cenovno bolj ugodnim naravnim materialom in sibirskim macesnom, ki je zelo trpežen in zahteva minimalno vzdrževanje.

iconDruga opcija pa je, izjemno kakovostna talna obloga Werzalit Terraza, ki je izdelana iz kompozita umetne mase in lesa, kar tej talni oblogi daje izjemno trpežnost ob še vedno zelo naravnem izgledu. Brez vzdrževanja ob rednem čiščenju bo Werzalit Terraza talna obloga krasila vašo teraso dolgo vrsto let.

iconPomembna prednost Werzalit Terraza talne obloge je tudi ta, da se boste tudi po nekaj letih uporabe še vedno lahko brez skrbi bosi sprehajali po svoji terasi, saj ni možnosti, da bi se poškodovali s trskami, ki so zelo pogoste pri lesenih talnih oblogah.

 

Vljudno vabljeni v naš salon, v centru Ljubljane, kjer boste deležni strokovnega svetovanja,
hkrati pa boste najlažje preverili celotno ponudbo izdelkov.

Delovni čas: Ponedeljek - petek: 9.00 - 18.00

icKJE SMO
Izberite smer vašega prihoda ...
Kliknite na sliko za povečavo